„Piesele de mobilier atent selectionate, cu imbinari perfecte, pun accentul pe lux si calitate. Piesa centrala a standului, o insula de bucatarie din gama Verona a atras vizitatorii pe tot parcursul targului. Cu elemente grafice in relief, care aduc un aer de eleganta si rafinament oricarei bucatarii, gama Verona Line se adreseaza celor ce doresc sa imbine designul modern cu stilul clasic, pentru o bucatarie cum rar se mai gaseste in zilele noastre”, precizeaza Ionel Gratianu, Director General SiPro Bucatarii.
Aparatura SMEG de inalta performanta a fost prezentata in cadrul aceluiasi stand, de catre distribuitorul Waldmessner. Cu o traditie de peste 65 de ani, ca rezultat al parteneriatelor companiei cu arhitecti si designeri celebri, aparatele Smeg au ajuns sa fie vazute ca solutii elegante la cerintele vietii contemporane din bucatarie. Nu numai ca Smeg are un profil unic in ceea ce priveste aparatele electrocasnice dar este, de asemenea, un brand renumit pentru produsele de inalta performanta, potrivite si sectoarelor profesionale. Smeg este unul dintre cei mai mari producatori italieni de electrocasnice si incorporabile din lume. Ca o evolutie fireasca, Smeg a lansat o gama de electrocasnice mici cu design retro, precum si chiuvete si baterii de bucatarie. Fiind un brand italian, acestia au colaborat pana acum cu multe marci de renume, printre care Fiat si Dolce & Gabbana.
La standul SiPro s-a desfasurat timp de 2 zile un atelier inedit de macarons, sustinut de Atelier Cortez – handmade Macarons. Evenimentul a surprins vizitatorii, care au avut placerea de a-si incanta papilele gustative pentru o amintire multisenzoriala de neuitat. Toti cei prezenti in standul SiPro au fost surprinsi de savoarea inedita pe care cei de la Atelier Cortez au pregatit-o special pentru ei: crema de branza cu somon fume, o specialitate plina de savoare.
Celebrul Macarons, un desert cu istorie, la fel ca si producatorii SiPro si Smeg, are o legenda oarecum controversata. Desi majoritatea considera ca ar fi un desert frantuzesc, originile acestuia pare sa se regaseasca in Italia, unde era consumat maicutele manastirilor, avand la baza pasta de migdale si albus de ou, fiind ideal pentru perioada de post. Italienii ar fi imbunatatit reteta pentru ca apoi, in timpul Renasterii, celebrele macarons sa ajunga in Franta, unde a fost pentru prima data consemnat in secolul XVI de catre scriitorul francez Francois Rabelais.
Tehnologie in bucatarie
Bucataria produselor SMEG este o materializare a tuturor aspectelor de planificare si proiectare: nevoia de performanta de top, evaluarea nevoilor de utilitate si functiilor, estetica si grija fata de mediu. Toate acestea combinate in produse unice, premiate deja pentru design-ul inedit, dau viata oricarei bucatarii ce se doreste a fi inima casei, un punct de referinta pentru relaxarea alaturi de prieteni si familie.
Bucatariile high-tech sunt cele care iau locul bucatariilor traditionale, inlocuindu-le deja cu succes. Plita, cuptorul, aparatele utile cu design inovator si functii noi, toate acestea creeaza un nou unviers in orice spatiu destinat socializarii, relaxarii si nu in ultimul rand, gatitului.
Spatii cu inchidere etansata
Spatiile de depozitare din bucatarie sunt intotdeauna o problema, in special pentru locuitorii apartamentelor si pentru familiile modern, care isi doresc un spatiu cu utilitate crescuta. Pentru a remedia acest lucru, mobila moderna de bucatarie propune dublarea spatiului de depozitare in personalizate, cu sertare inteligente cu mai multe etaje.
Producatorii de mobila, precum SiPro, schimba modul in care functioneaza usile si sertarele corpului de bucatarie. Usile hidraulice, inchise etans, fara manere vizibile, perfecte pentru bucatarii in care spatiul este o problema.
Bucatariile alb-negru
Aspectul unei bucatarii in tendinte se poate schimba pe masura ce stilurile evolueaza, dar atractia unei bucatarii alb-negru nu moare niciodata. Este vorba de un contrast ridicat – un joc de culori intre un corp alb lucios si un blat de granit de un negru absolut, dar si un joc de design intre traditional si modern. Podelele calde din lemn de esenta rustica reprezinta un contrapunct eficient pentru materialele dulapului elegant.
Despre SiPro
Cu o echipa formata din designeri profesionisti si pasionati, echipa SiPro a facut primii pasi in lumea bucatariilor de lux incepand cu anul 1994. Profesionalismul si calitatea sunt crezul care le-a indrumat pasii pana in ziua de astazi, iar experienta acumulata si pasiunea pentru traditional, lemn masiv si elemente de decor sunt viziunea care face ca fiecare produs SiPro sa fie unic si de neegalat. In prezent, acestia sunt prezenti in doua showroom-uri in Bucuresti (Unirea si Baneasa), cat si online.
Eu as schimba bucataria daca as putea. Acum 3 ani aveam alte idei, dar mi-au trecut complet si regret ca am ales nuante de bej.
RăspundețiȘtergereCe bucatarii! De abia astept sa o schitez pe a mea!😊
RăspundețiȘtergereAm vazut poze frumoase de acolo, eu nu am putut ajunge :), te pup
RăspundețiȘtergeremi-as dori tare mult o bucatarie moderna, dotata cu tot ce trebuie!
RăspundețiȘtergerePentru o bucatarie de lux e nevoie si de un spatiu poe masura. Daca as avea casa, mi-as lua si o bucatarie deosebita.
RăspundețiȘtergereHmm, asa mi-ar placea si mie... sa am o "insula" in mijlocul bucatariei...dar nu am spatiu:))
RăspundețiȘtergerechiar mi-ar placea o astfel de bucatarie, spatiu sa am!
RăspundețiȘtergereMa gandeam ca numai mie imi place bucuataria alb-negru, am inteles acum ca asta nu se demodeaza foarte usor :)
RăspundețiȘtergereSuper fain evenimentu... si cu macarons. Nu stiu ce facem cu spatiu cei care locuim la bloc. Abia apuci sa le inghesui. Altfel sta treaba cand stai la casa
RăspundețiȘtergereSunt foarte tentante si frumoase aceste mobile, dar nu stiu cum ar putea fi inghesuite intr-o bucatarie de bloc. Despre macaroons ce sa spun, sunt preferatele mele si as fi vrut sa particip la un astfel de atelier.
RăspundețiȘtergere